Скорашњи чланци

Organizujes Svoje Vreme ili Svoje Prioritete?

internet-zarada

Organizujes Svoje Vreme ili Svoje Prioritete?

Veoma često nailazimo na ljude koji jako puno rade, po ceo dan su zauzeti, stalno su u nekoj guzvi, ali slabo zarađuju. Nije nam nepoznat slučaj da iako neko puno radi, ipak se žali da nema dovoljno novca, ali takođe nam nije nepoznat slučaj kako neko malo radi ali zato ima novca i na pretek.

Zašto je to tako? Nisu svi poslovni na svetu jednako plaćeni i nemaju svi poslovi jednaku vrednost. Organizacija prioriteta je ključni aspekta uspeha na bilo kom polju, da li je to u pitanju sport, razne veštine, biznis pa i po neki hobi.

Ovaj blog post je rezervisan za one koji žele da rade na sebi, na razvijanju sopstvene samodiscipline u online poslovanju. Ispod teksta se nalaze video snimci kursa Samodiscipline u online poslovanju koji će vam pomoci da unapredite svoje radne sposobnosti, navike, izaberete prioritete, definišete ciljeve, napravite planove i krenete u akciju.

Prvi video snimak je neformalan uvod, a nakon toga kreće pravo uživanje ukolilo volite da razvijete organizacijske sposobnosti i unapredite vašu internet zaradu.

 

1) VIDEO DOBRODOŠLICE

2) PROMENITE SVOJ KURS RAZMIŠLJANJA KA POBEDI

3) FORMULA ZA USPEH

4) IZBEGAVANJE PREDRASUDA

5) DNEVNIK RADA

6) POJAŠNJENJE CILJEVA

7) RANGIRANJE RADA I REZULTATA

8) KALKULATOR VREDNOSTI RADA

9) RADNI DAN

10) OGRANIČENJA I JEDNOSTAVNOST

11) MULTIPLIKACIJA PRODUKTIVNOSTI

Nadamo se da cete uzivati!

 

 

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website